Yurtseverce Konuşmalar -1- Kuzey Ormanları Savunması ve Yurtsever Ekoloji Direnişi, Başar Toros

Tahmini Okunma Süresi: < 1 dakika

Yurtseverce Youtube Kanalı’nda hazırladığımız Yurtseverce Konuşmalar’da, Müteşekkir Türk Yurtseverliği’ne farklı boyutlardan açılımlar getirebilecek konukları ağırlıyor, farklı siyasallıkların Yurtseverce’nin siyasal düzlemiyle irtibatını tartışmaya açıyoruz.

Yurtseverce Konuşmalar’ın ilk bölümünde Kuzey Ormanları Savunucusu Başar Toros ile Kuzey Ormanları’ndan başlayarak ülkenin dört bir yanına yayılan çevre direnişlerini ve bunların yurtseverlik bilinciyle ilişkisini değerlendirdik.

Kanalımıza destek olmak için abone olmayı, videoyu beğenmeyi ve dostlarınızla paylaşmayı unutmayın. Katkı ve eleştirilerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Deprem, İzlenimler, Çalışmalar

Yurtseverce, Güneydoğu’yu yıkan depremin etkilerini, sahada arama kurtarma ve yardım faaliyetlerine omuz verenlerle değerlendiriyor. Türkiye İşçi Partisi Adana İl Başkanı Bülent Büyükdağ, Pınar İçer ve İlker Cörüt’ün söyleşisi YouTube kanalımızda yayınlandı.

“Yurtseverce Sözümüz” Üzerine

 Yurtseverce, ulusal demokratik siyaseti, anti-oligarşik ve anti-kapitalist bir çizgide, müteşekkir bir varoluş bilinciyle birleştiren düşünsel ve politik bir eğilimi güçlendirmek üzere bir yıl önce yola çıktı. www.yurtseverce.com internet sitemiz ve youtube kanalımız aracılığıyla bu…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir