Yurtseverce Konuşmalar – 3 – Türk Feminizm Hareketi ile Söyleşi

Tahmini Okunma Süresi: < 1 dakika

Yurtseverce Konuşmalar’ın bu bölümünde Türk Feminizm Hareketi’nden Hilal Gül ile Türk ulusu ile feminizmi buluşturan siyasi denemeleri üzerine bir söyleşi gerçekleştirdik. Milliyetçi-Devletçi kimi vurgularına karşı rezervlerimizi korumakla birlikte Türk Feminizm Hareketi’nin ortaya çıkışının kendi başına önemli ve tartışılmaya değer bir olay olduğunu düşünüyoruz.

Türk Feminizm Hareketi’ni takip edebileceğiniz sosyal medya hesaplarına https://linktr.ee/turkfeminizmhareketi adresinden ulaşabilirsiniz.

Yurtseverce Konuşmalar’da, Müteşekkir Türk Yurtseverliği’ne farklı boyutlardan açılımlar getirebilecek konukları ağırlıyor, farklı siyasallıkların Yurtseverce’nin siyasal düzlemiyle irtibatını tartışmaya açıyoruz.

Kanalımıza destek olmak için abone olmayı, videoyu beğenmeyi ve dostlarınızla paylaşmayı unutmayın. Katkı ve eleştirilerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Mehmet Türkmen ile BİRTEK-SEN, İşçi Hareketi ve Sosyalist Siyaset Üzerine

BİRTEK-SEN genel başkanı Mehmet Türkmen ile son dönem işçi direnişleri, sendikalarına yönelik son dönemde yükselen baskılar bağlamında sınıf mücadelesi ve ötesine dair bir söyleşi gerçekleştirdik. Söz konusu söyleşinin ilk kısmını yayınlıyoruz. Yurtseverce: Mehmet Bey, en…

Küçük Adamın Geçim Etiği ile Nasıl Mücadele Etmeli? Türkiye Evimiz, Altı Talebimiz!

Belediye seçimlerinin sonucu AKP’nin çarpıcı kayıplarına, CHP’nin büyük sıçrayışına, YRP’nin yeni bir aktör olarak belirmesine ve DEM’in direnişinin gücüne işaret etti. AKP yıllarının artık sonuna gelmiş olabileceğimize dair umutlar yeşerirken, halkımızın siyasal davranış ve tercihlerini…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir