“Yurtseverce Sözümüz” Üzerine

Tahmini Okunma Süresi: < 1 dakika

Yurtseverce, ulusal demokratik siyaseti, anti-oligarşik ve anti-kapitalist bir çizgide, müteşekkir bir varoluş bilinciyle birleştiren düşünsel ve politik bir eğilimi güçlendirmek üzere bir yıl önce yola çıktı.

www.yurtseverce.com internet sitemiz ve youtube kanalımız aracılığıyla bu siyasetin etki alanını genişletmek için çalışmalarımız sürdürüyoruz. Yurtseverce Sözümüz başlıklı manifestomuzda ortaya konulan mevcut durum tespiti ve çıkış stratejilerini açıklamak üzere İlker Cörüt bu videoda Yurtseverce’nin anti-oligarşik ve anti-kapitalist ulusal demokratik siyasal iddiasının detaylarını paylaşıyor.

Kanalımıza destek olmak için abone olmayı, videoyu beğenmeyi ve dostlarınızla paylaşmayı unutmayın. Katkı ve eleştirilerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Deprem, İzlenimler, Çalışmalar

Yurtseverce, Güneydoğu’yu yıkan depremin etkilerini, sahada arama kurtarma ve yardım faaliyetlerine omuz verenlerle değerlendiriyor. Türkiye İşçi Partisi Adana İl Başkanı Bülent Büyükdağ, Pınar İçer ve İlker Cörüt’ün söyleşisi YouTube kanalımızda yayınlandı.

Türkiye Halkının En Büyük Gücü Eşsiz Yurtseverliğidir, En Büyük Düşmanı Türk Milliyetçiliğidir

Depremin üzerinden 150 saat geçti; onbinlerce insanımızı kaybettik, aileler dağıldı, çocuklar yetim ve öksüz kaldı, hala onbinler enkaz altında. Hayatta kalanlar ise kayıplarının acısıyla belki bir ömür boyu sürecek bir travmayı yaşıyorlar. Türkiye Halkının ve…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir